Kerstmarkt 2023

Noteert u alvast zaterdag 16 december ‘Kerstmarkt Diepenveen!’ in uw agenda.

De meeste van jullie staan waarschijnlijk nog met één been in de zomervakantie maar wij, de Kerstmarktcomité en St. Braderie Diepenveen kijken al uit naar de kerst periode! De voorbereidingen zijn in volle gang om op zaterdag 16 december een kerstmarkt te organiseren rondom de kerk in Diepenveen.

Ondanks de tegenslagen vertrouwen wij er op dat er een Kerstmarkt zal plaatsvinden! Om dit mogelijk te maken zijn wij dit jaar gestart met een nieuw concept met al vele positieve reacties! Nieuwe locatie, nieuwe setting, knus en gezelligheid dit zijn de sleutelwoorden tot het nieuwe concept.

Voor deze editie gaan wij ons focussen op het gebied rondom het Kerkplein van Diepenveen. Dit is een perfecte plek omringt door bomen en welke van zichzelf al prachtig is verlicht. In dit gebied zullen wij ongeveer 40 verlichte marktkramen plaatsen, lekker knus, sfeervol en gezellig bij elkaar. Op het kerkplein zal naast het bewonderen van de diverse kraamhouders ook ruimte zijn voor een glas glühwein onder het genot van diverse optreden van dans en zang!

Verder invulling en details over het huren van een kraam en sfeerprogramma zal nog volgen.

Vanaf heden is het mogelijk om een kraam te huren voor onze kerstmarkt! Gebruik hiervoor onderstaande button om naar de ticket pagina te gaan!